Skip to main content
BELANGRIJK: Ook in deze tijden blijft onze showroom geopend. Wel hanteren wij coronavirus maatregelen volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Cement gebonden gietvloeren

Albano Vloertechniek smeert ook woonbeton vloeren in zes soorten sfeer kleuren zowel in industriele of decoratieve uitstraling. Voor het maken van een afspraak 06 11 31 84 33

De woonbeton vloer in huis

Cement gebonden gietvloer is een minerale cement gebonden emulsie en speciaal ontwikkeld is voor het maken van een industriële of decoratieve betonvloer. Door de unieke samenstelling is het in combinatie met vloerverwarming trekvast en slijtvast en daardoor erg duurzaam.

De cement gebonden gietvloer kan op vrijwel alle egale vlakke ondergronden aangebracht worden, Bijvoorbeeld op cement dekvloer, anhydrietvloer of over een bestaande tegelvloer. Waarom zou u de basisvloer verwijderen als dat juist een goede basis is voor het smeren van een nieuwe afwerkvloer.

Cement gebonden gietvloer wordt op een ambachtelijk wijze aangebracht, en naar een aantal dagen geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd In een mat of glanzende uitstraling.

De cement gebonden gietvloer wordt door het polijsten krasvast, stofvrij en veel gemakkelijker te onderhouden dus GEEN onnodige vervuiling in het beton oppervlak.

Door zijn bekende vloerlijnen, wolken en kleurnuances en het ambachtelijk handwerk van de applicateur is geen enkele Woonbeton vloer hetzelfde. Uw woonbetonvloer is uniek en stijlvol. 

Cement gebonden gietvloer geeft hierbij een moderne uitstraling en is goed te combineren met diverse moderne en klassieke houten parket vloeren en meubels.

Cure protector

Cure protector is een hoog geavanceerd impregneer van kalium- en lithiumsilicaat voor het verharden en versterken van het beton oppervlak en mineralen, zoals betoncement en terrazzo. Cure protector zorgt in combinatie met schuren en polijsten voor een betere zuurbestendigheid en minder indringen van vloeistoffen wat bevorderlijk is voor het Superfloor proces en gepolijste betonvloeren.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk Referenties