Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Marmoleumvloer verwijderen

U heeft een marmoleumvloer of linoleum die u wilt verwijderen? Het verwijderen van een marmoleumvloer of linoleumvloer is een zware, tijdrovende en bijna onmogelijke opgave. Dit soort vloeren liggen verlijmt op een aangebrachte egalisatievloer. In dit geval is het verwijderen van een marmoleumvloer of linoleum enkel nog uit te voeren met professionele machines. Albano Vloertechniek werkt met gespecialiseerde, bemande machines om uw oude vloer snel en accuraat te verwijderen!

Voor het verwijderen van marmoleumvloeren of linoleum vloeren maken wij gebruik van onze ride-on zitvloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Onze vloerstripper past door vrijwel elke deuropening. Wat voor u als klant belangrijk is om te weten, is indien mogelijk dat de egalisatievloer weinig tot niet beschadigd zal raken tijdens het verwijderen met onze Zit vloerstripper. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de egalisatievloer.

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende  marmoleumvloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Ook als de bestaande egalisatievloer niet gespaard kan blijven, kunt u het egaliseren aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

Wilt u uw pvc-vloer of marmoleumvloer laten verwijderen, het liefst snel en schoon, door een gespecialiseerd bedrijf? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag! U kunt ons rechtstreeks benaderen op telefoonnummer 06-11318433.

Marmoleumvloer verwijderen in Alblasserdam

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.