Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Parketvloer verwijderen

U heeft een parketvloer of houten vloer die u wilt verwijderen? Het verwijderen van een vast gelijmde houten vloer of parketvloer is een zware, tijdrovende en bijna onmogelijke opgave. Parket kan zwevend, verlijmd en/of gespijkerd op de ondervloer liggen. Vaak ligt een parketvloer gespijkerd en verlijmd op spaanplaat die vervolgens weer gespijkerd en verlijmd op een cementdekvloer liggen. In het laatste geval is het verwijderen van de parketvloer zelf onmogelijk te doen en enkel nog uit te voeren met professioneel apparatuur. Albano Vloertechniek werkt met gespecialiseerde, bemande apparatuur om uw oude parketvloer snel en accuraat te verwijderen!

Voor het verwijderen van parketvloeren of houten vloeren maken wij gebruik van onze Zit vloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Onze vloerstripper past door vrijwel elke deuropening. Wat voor u als klant belangrijk is om te weten, is dat de ondervloer weinig tot niet beschadigd zal raken tijdens het verwijderen met onze Zit vloerstripper. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende parketsoorten en hardhouten vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende houtresten en dikke lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Wilt u een egalinelaag laten aanbrengen na het verwijderen van de parketvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

Wilt u uw parketvloer laten verwijderen, het liefst snel en schoon, door een gespecialiseerd bedrijf? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag!

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk Referenties