Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Betonvloer polijstconcepten

4 Verschillende betonvloer polijstconcepten

Een betonnen vloer mag best gezien worden. Met ons Albano Superfloor systeem merkt u direct de voordelen van een betonnen vloer in veelbelopen ruimtes. Een grauwe, vuile betonvloer verandert in een glanzende, makkelijke, milieuvriendelijke en duurzame betonvloer. En het onderhoud? Dat is te verwaarlozen.

Albano Superfloor Platinum

Platinum is het concept dat de beste glans geeft. Dit concept raden wij normaal gesproken onze klanten aan. De betonvloer wordt in meer stappen geschuurd dan de andere concepten. Dit geeft de vloer een onovertroffen sterkte. Het gladde oppervlak zorgt er bovendien voor dat bandensporen en andere verontreinigingen niet vast blijven zitten en dat licht optimaal wordt gereflecteerd.

Albano Superfloor Gold

Bij Gold wordt het beton minder diep geschuurd dan bijv. Platinum. Dat betekent dat minder ballast aan de betonoppervlakte komt. Bij Gold wordt de betonvloer, net als de andere concepten, gepolijst met Twister en de glans is vrijwel net zo hoog als bij de Platinum. Ook met dit concept krijgt u een betonvloer die bestand is tegen bijv. bandensporen. Albano Superfloor Gold is het meest geschikt voor reeds vlakke betonnen vloeren.

Albano Superfloor Silver

Het concept Silver is een variant van Platinum. Hierbij wordt de betonnen vloer net zo diep geschuurd als in Platinum, maar niet gepolijst. De ballast wordt geexponeerd zoals in Platinum. Silver is een concept dat zich uitstekend leent voor vloeren met een matte uitstraling.

Albano Superfloor Bronze

Bronze is het concept dat bestaat uit het kleinste aantal schuur- en polijststappen. Hierbij komt het constructiebeton niet bloot te liggen. De toplaag van het beton wordt gepolijst, maar niet weggeslepen. Het proces versterkt echter de toplaag en creeert een glanzend oppervlak.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.