Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Tegelvloer verwijderen

U heeft een tegelvloer, plavuizen of natuursteen vloer die u wilt verwijderen? Het verwijderen van een tegelvloer of natuursteen vloer is een zware, tijdrovende en bijna onmogelijke opgave.Vaak liggen dit soort vloeren gelijmd op de cementdekvloer of in de specie. In het laatste geval is het verwijderen van een tegelvloer of natuursteen vloer zelf onmogelijk te doen en enkel nog uit te voeren met professionele machines.  Albano Vloertechniek werkt met gespecialiseerde, bemande machines om uw oude vloer snel en accuraat te verwijderen!

Voor het verwijderen van tegelvloeren of natuursteen vloeren maken wij gebruik van onze ride-on zitvloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Onze vloerstripper past door vrijwel elke deuropening. Wat voor u als klant belangrijk is om te weten, is indien mogelijk dat de ondervloer weinig tot niet beschadigd zal raken tijdens het verwijderen met onze vloerstripper. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende hardstenen vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriele stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Wilt u een egalinelaag laten aanbrengen na het verwijderen van de hardstenenvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

Wilt u uw tegelvloer of natuursteenvloer laten verwijderen, het liefst snel en schoon, door een gespecialiseerd bedrijf? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag! U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen op telefoonnummer: 06-11318433. Uiteraard kunt u ook, nadat uw oude vloer is verwijderd, bij ons terecht voor een nieuwe vloer!

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.