Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Vloeronderhoud

Onderhoud van uw gepolijste betonvloer en Terrazzovloer

Voor het goed onderhouden van uw gepolijste betonvloer en terrazzovloer heeft u 2 keuzes:

  • Manueel onderhoud met een zachte bezem of vloermop en water. Of
  • Machinaal onderhoud met schrobmachine en HTC Diamond Cleaningpad en water.

LET OP! Bij allebei de keuzes maakt u tijdens de schoonmaak geen gebruik van agressieve schoonmaakproducten. Voor vloeren die vervuilt zijn met stof en zand eerst reinigen met de vloermop met water( Eventueel steenzeep Glossprofi toevoegen ).

Bij olie, vetten, lasvonken of banden strepen adviseren wij het product HTC Floorconditioner. Dit product heeft een onschadelijke PH-waarde van 7,8.

Periodiek vloeronderhoud met Diamond Cleaning Systeem

Het Diamond Cleaning Systeem is een manier voor het mechanisch behandelen en onderhouden van vloeren met behulp van microscopische diamant segmenten. Albano Vloertechniek maak gebruik van het Diamond Cleaning Systeem dat wordt toegepast bij terrazzovloeren en betonvloeren.

Het periodiek vloeronderhoud kan Albano Vloertechniek ook voor u verzorgen. U kunt direct telefonisch een afspraak maken op 06 11 31 84 33 of mail ons.

Stain protector

Een gepolijste betonvloer en terrazzovloer is eenvoudig schoon te houden, olie, vetten, vuil water en bandensporen kunnen bij het dagelijks schoonmaken van de betonvloer makkelijk verwijderd worden. Door het aanbrengen van stain protector creëert u een water en olie-afstotend  oppervlak, waardoor de onderhoudskosten extreem zullen afnemen. Stain Protector is te verwerken op diverse vloeroppervlakken zoals terrazzo en betonvloeren.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.